Pepa Vojtek problémy s nadváhou neřeší. Spořádá, na co přijde!

15.01.2010 | Revue

Novomanželka, tanečnice Jovanka Vojtková (31), to má jednoduché. Rocker Pepa Vojtek (44) sní všechno, co mu uvaří. Žádné diety totiž nedrží. Spíše naopak.

"Miluju všechno, co je údajně škodlivé, očouzené, jelítka, ovar, dokonce i tučné vepřové. Klidně se najím večer po představení. Dám si, když mám prostě chuť. Zdravou výživu vůbec neřeším," přiznává lídr skupiny Kabát.

To jeho dva kamarádi a kolegové z divadla Daniel Hůlka (41) a Marián Vojtko (36), kteří spolu s ním právě zkoušejí titulní roli Barona Prášila v nově připravovaném stejnojmenném muzikálu, mohou Pepovi jen tiše závidět. Musí totiž držet svůj apetit pěkně na uzdě.

Hůlka je na dělené stravě
Daniel Hůlka před rokem kvůli Draculovi zhubnul přes třicet kilo a svou váhu si od té doby pečlivě hlídá.
"Nedržím vysloveně dietu, ale dodržuji v podstatě zásady dělené stravy a pravidelně cvičím. Také kvůli bolestem zad. Mám předepsané i speciální cviky. Kila se snadno naberou, ale shodit je dá velkou práci," říká Daniel Hůlka, který ví, o čem mluví.

Vojtko jí mrkev a okurky
Nejhůře je na tom momentálně Marián Vojtko.
Ten v současné době téměř nejí. Láduje se jen mrkví a okurkami, pije litry bylinkového čaje a minerálky.
"Zdá se, že jsem přes Vánoce, jako každý rok, zase přibral. Musím se dát do formy. Není možné, aby lidé, kteří si koupili lístky do první řady, měli zkažené představení pohledem na moji zavalitou postavu," směje se zpěvák.

A zároveň prozrazuje, že jeho domácí chladnička doslova zeje prázdnotou. To aby se v noci, když ho přepadne hlad, neměl na co vrhnout.

Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.