Pavel Kožíšek se stal nejvyšším čarodějem v ČR!

23.10.2009 | Revue

Iluzionista Pavel Kožíšek (39), jeden z nejprodávanějších umělců českého showbyznysu, se stal "králem" českých kouzelníků!

"Na sněmu Českého magického svazu jsem byl zvolen jeho prezidentem," prozradil s pýchou úspěšný kouzelník, který je zároveň doktorem filozofie.

"Je to pro mě nejen čest, ale také velká povinnost. Zatím nyní neřeším nic jiného, než že probírám právní a legislativní věci našeho svazu, což je s touto funkcí prezidenta spojeno. Zkrátka zaštiťuji všechny kouzelníky v České republice a jsem tedy nejvyšší čaroděj."
Pavlu Kožíškovi se prostě daří. Jeho Divadlo kouzel v Líbeznicích je navzdory krizi stále plné a jeho dva synové Matyáš a Jakub už s ním čarují.
"A čarují úžasně. Matýskovi jsem tuhle ukazoval nová kouzla, protože ho to strašně baví. Takže k velké neradosti maminky tak čaroval s nádobím, že se muselo pořádně všechno umýt. Ale nic nerozbil."

Pavel Kožíšek se jako obletovaná celebrita také zúčastnil velké pražské brusinkové party.
"Brusinky vysloveně miluji. A zvlášť se svíčkovou. To sním víc brusinek než knedlíků. Nemohu být přece tlustý kouzelník. Ale v kuchyni jsem zatím nikdy nic pořádného nevykouzlil. Vaření prostě nejsem schopný. Takže to máme doma rozdělené, žena čaruje v kuchyni - a skvěle - a já zase na jevišti. A protože se na mne pořád chodí - asi dobře," usmál se Kožíšek."

Jak již Korzo informovalo, na začátek příštího roku chystá mág nové kouzelnické show, které podle jeho slov nemá v Česku obdoby. 

Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.