Pavel Cejnar:
"V ložnici se dá dělat spousta věcí!"

16.05.2009 | Revue

Moderátor pořadu Jak se staví dům Pavel Cejnar má sen, že by si rád jednou pořídil vlastní domeček. Prozatím ale bydlí v bytě a jeho nejoblíbenější místností je prý ložnice.

"Můj sen je postavit si jednou domek, ideálně v Pardubicích, odkud pocházím."
Pavel bydlí v současné době v Pardubicích v novostavbě a už plánuje, jak to do budoucna s bydlením vyřeší.
"Protože musím pracovat v Praze, chtěl bych to udělat tak, že v Praze budu mít malý byt, kde budu přespávat, když bude potřeba. A za Prahou si postavím dům, kde budu bydlet. Nechci se práce v Praze vzdát, takže tohle je pro mě asi nejlepší řešení," tvrdí.

I když moderátor moc času doma přes den netráví, večer si to bohatě vynahrazuje. Možná i proto je pro něj nejdůležitější místností ložnice.
"Pro mě je základ dobře se vyspat. Proto nedám dopustit na ložnici. Kromě toho se tam dají dělat i jiné dobré věci," směje se.
"Potom mi také záleží na vaně a líbí se mi, když je obývák propojen s kuchyní. Za mnou třeba často chodí kamarádi, díváme se v televizi na sport, relaxujeme a propojení místností je pro nás takhle ideální," říká velký fanoušek fotbalu a hokeje.

I co se týče vybavení je Pavel náročný. Do svého budoucího domu si prý plánuje pozvat designéra, se kterým je už teď domluvený.
"Byt, ve kterém teď bydlím, jsem si nějak vybavil sám, protože tam chodím dost často jen přespat. Ale až budu mít ten baráček, tak na tom se s vybavením pořádně vyřádím. Určitě si nechám poradit od jednoho z designérů pořadu Jak se staví sen, se kterým jsem už teď domluvený. Je to ten nejlepší designér, jakého jsem kdy poznal," těší se Cejnar.


Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.