Partyšová musí posilovat, aby ji syn nezmrzačil

27.11.2010 | Revue

Moderátorka Gábina Partyšová (32) v posledních měsících aktivnější sporty příliš nevyhledává. Mnohem raději si prý zajde do posilovny, kterou jí doporučili doktoři kvůli ukrutným bolestem zad.

Způsobil je syn Kristiánek, kterého v létě na Floridě často nosila.

"Už předtím jsem měla strašné problémy se zády, ale ještě pořád to bylo snesitelné. Teď je to ale peklo," svěřila se Partyšová s tím, že se okamžitě odevzdala do péče lékařů.

"Lítala jsem po všech možných doktorech. Nakonec jsme odjeli s manželem na dovolenou do Ameriky, a protože mám skoro tříletého syna Kristiána, kterého jsem tam často nosila, bylo to čím dál horší. Má sedmnáct kilo a při mé fyzické konstituci se není co divit," řekla Partyšová posmutněle.

Sype si popel na hlavu: "Tak dlouho jsem chodila se synem v náručí, až se ouško utrhlo a moje páteř se vzbouřila. Trochu mi na to pomohly preparáty, ale jen tak vždycky na dvě hodiny, obstřiky dlouhodobě nepomohly vůbec…"

Doktoři jí prý nakonec doporučili posilovnu.

"Protože nemám moc času, dělím život mezi práci a malého. Tak mi řekli, že musím začít posilovat meziobratlové a zádové svaly, aby si tělo zvyklo chodit rovně. A taky, když zvednu malého, aby se mi tam něco ´neurvalo`," vysvětlila moderátorka.

Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.