Parfémová voda Vanille Noire – magická přitažlivost


Rády zkoušíte nové vůně? Přemýšlíte nad změnou svého parfému? Hledáte vhodný vánoční dárek? Pak se nechte inspirovat neodolatelnou, fascinující vůni vanilky v parfémové vodě VANILLE NOIRE od Yves Rocher. Výjimečná vůně je originální kombinací vanilkových extraktů.

Základem parfému jsou 3 druhy vanilek, které autor Jacques Cavallier zvolil pro jejich jedinečné aromatické vlastnosti: Vybral jsem smyslnou bourbonskou vanilku, tahitskou vanilku plnou hřejivého slunce a ugandskou vanilku s hlubokou, záhadnou, dřevitou vůní. Tyto jedinečné vanilkové nóty jsou v prvotních tónech parfému doprovázeny jiskrnou svěžestí mandarinky, v srdci parfému se mísí se sametovými tóny mimózy a v základu jsou umocněny vibrujícími, dřevitými nótami cedru.“

TAJEMSTVÍ VANILLE NOIRE - ta nejkvalitnější vanilka 
K výrobě parfému Vanille Noire jsou použity pouze ty nejkvalitnější vanilkové lusky, jejichž barva je hluboce černá a lesklá a jež jsou výjimečně šťavnaté. Vanilce je věnována výjimečná péče po celých 18 měsíců růstu. Po dobu 9 měsíců vanilka zraje, ale až po dalších 9 měsících se plně rozvine její aroma. Jedinečné aromatické vlastnosti vanilky jsou ovlivněny především místem jejího pěstování.

Čerstvě natrhané, zelené lusky jsou nejprve ponořeny do horké lázně a zakryty. Poté jsou sušeny v troubě, na slunci a nakonec ve stínu. Po vysušení jsou lusky na celých 8 měsíců uloženy do dřevěných košů. Zde v temnu získávají své medové a rumové aroma.

Poté jsou lusky ručně napínány a lisovány a z těch nejkrásnějších jsou vytvářeny svazečky, z nichž se výrábí parfémová voda. 

Vanille NOIRE rozšiřuje řadu Secrets d´Essences a řadí se tak ke kolekci parfémových vod Voile d´Ambre, Rose Absolue, Iris Noir a Tendre Jasmin získaných ze vzácných přírodních esencí. Doplněním této parfémové vody s vůní vanilky je tělové mléko, sprchový gel a deodorant.


Nechte se tedy svést jedinečnou, jemně dřevitou vůní Vanille Noire spojující svěžest a smyslnost, průzračnost a hloubku. Nezaměnitelná vůně vanilky Vás rozechvěje a příjemně naladí.

V prodeji od 1. 11. 2010
Flakon s rozprašovačem 50 ml
Cena 1290 Kč
V období od 1. 11. 2010 do 26. 12. 2010 k dostání ve všech obchodech Yves Rocher za zvýhodněnou cenu 899 Kč.

www.yves-rocher.cz

Přečtěte si také:

Navštivte také: Hubnutí a celulitida, Módní trendy

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.