Ozzák pokřtil kámošům cédéčko, pak se vrhl se do dalších dílů Comebacku

19.10.2009 | Revue

Herec a moderátor Martin Dejdar (44) se stal kmotrem nového cédéčka skupiny Nerez, nazvaného Pocta Zuzaně Navarové.

Slavnostní křest proběhl v pražské Balbínově poetické hospůdce. "S tou muzikantskou partičkou, co kompakt nahrála, se známe dlouho, a tak jsem nemohl odmítnout pokřtít jim novou desku a navíc v restauraci, která je momentálně mým hlavním stanem," řekl se smíchem Dejdar.

Křtilo se, jak je ve zdejší nálevně zvykem, volební slivovicí, ovšem vzácnou tekutinou kmotr šetřil, aby mu jí víc zbylo na svlažení hrdla.
"Tenhle nápoj mám opravdu rád a nikdy jím nepohrdnu. Ovšem slivovička musí být jemná a dobrá, žádný patok," svěřil se se svými chutěmi Martin, který se nevyhýbá ani Ozzákovu milovanému pivu.

Pitný režim Martin Dejdar dodržuje, nejen aby uspokojil chuť, ale samozřejmě i zahnal žízeň. A v nejbližší době bude mít asi hrdlo řádně vyprahlé. Od čtvrtka (15. 10.) totiž začal točit dalších čtyřiadvacet dílů seriálu Comeback, což podle jeho slov bude "pořádná honička". Oblíbený Ozzák je totiž na scéně skoro pořád a alkoholickým nápojům se rozhodně nevyhýbá.

"To je fakt, Ozzák vlastně vymyslel školu kalení, takže nemůže zůstávat pozadu. Samozřejmě pouze na scéně, ve skutečnosti sice rád testuji pivo, ale v dávkách zcela rozumných a nezatemňujících mozek," nechal se slyšet Dejdar.

O obsahu nových dílů populárního sitcomu se ale odmítl bavit.
"Počkejte si a uvidíte, jen hlupáci prozrazují děj či pointu. Ovšem hukot to bude v každém případě. Žádná nuda," dodal herec. 

Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.