Osvaldovou už Robin Hood přestal strašit

29.04.2010 | Revue

Gábina Osvaldová (56) patří mezi ženy, které se jen tak něčeho neleknou. Během života ji nevyděsily ani všechny mladé krasavice, které se motaly kolem jejího manžela, hudebního skladatele Ondřeje Soukupa (58).

Zaskočila ji až myšlenka napsat nový muzikál Robin Hood, který by zhudebnil její muž a uvedlo Divadlo Kalich.
"Kalich můj nápad podpořil, já jsem se pustila do práce a Robin Hood mě strašil tři čtvrtě roku," přiznala Osvaldová.

Teď si jen mne ruce, protože ho dokončila a s jeho realizací se už trápí jiní - autor hudby Ondřej Soukup, režisér Ján Ďurovčík, známí muzikáloví herci i vítězové castingové show. Slavnostní premiéry muzikálu proběhnou letos 1. a 2. září. Vstupenky se už začaly prodávat a prý je téměř vyprodáno…

Gábina by si teď mohla v klidu užívat jaro. A protože si s prací nedá pokoj, opět se věnuje novým textům, které píše pro zpěváky i pro reklamní kampaně. Na svůj koníček - malování - vůbec nemá čas.
"Pořád jen vymýšlím nové texty a vždycky znovu pochybuji, jestli budou za něco stát," řekla Gábina, ale dobře ví, že skoro pokaždé mají úspěch.
"Ale dlouho jsem nic nenamalovala. Na chalupě jsem byla pouhé dvě hodiny, shrabala jsem listí a hned jela zpátky do Prahy. A zase jsem psala a psala…" mávla textařka otráveně rukou. 

Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.