Ondřej Ruml:
"Nehledám hospodyni, ale lásku!"

07.10.2009 | Revue

Ondřej Ruml (27), stříbrný z pěvecké soutěže X Factor, teď prý prožívá relativně šťastné období. Má za sebou premiéru Johanky z Arcu.

Pilně studuje hlavní roli Martina v hudební hře se zpěvy Kudykam autorů Michal Horáčka, Petra Hapky a Ondřeje Brzobohatého. A chystá debutovou desku. Jen dívku svých snů ještě nepotkal!

I když na nepřízeň něžného pohlaví si Ondřej rozhodně nemůže stěžovat, má to háček. Poté, co se před několika měsíci rozešel se svou přítelkyní Radkou, ho prý holky doslova uhánějí. Ondřej ale je stále sám a zatím nic na tom ani nehodlá měnit.

"Žádná by se mnou nevydržela, jsem pořád na zkouškách, nebo někde vystupuji. Byla by doma pořád sama. A já nehledám hospodyni, ale lásku. Bohužel, na tu nemám momentálně čas," říká trochu posmutněle Ondřej.

O svém údajně intimním vztahu s modelkou Lilian Sarah Fischerovou nechce nic prozradit. Už jednou se prý spálil, a tak si teď soukromí pečlivě hlídá.

Štvou ho i další zvěsti o jeho osobě. Třeba, že skoro vůbec nejí.
"Není to pravda. Nejsem anorektik. Miluji třeba slepici na paprice a neodolám knedlíčkové polévce. Už jsem mnohokrát říkal, že moje postava je dána rodovými předpoklady. A docela mě štve, když mi říkají, abych přibral, protože vypadám jako koště," směje se Ondřej. 

Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.