Ohnivá nymfa Křížková si koupila pistoli!

04.11.2009 | Revue

Muzikálová hvězda, boubelka Hanka Křížková (52), nerada nechává věci na poslední chvíli.

 A protože právě začíná s výrobou vlastních adventních věnců, kterými obdarovává své kamarády, nakoupila si už i všechny potřebné věci ke zdobení. Kromě toho dnes (4. 11.) odzpívá svůj vlastní koncert v pražské Hybernii.

"V první řadě jsem si koupila novou lepicí pistoli. Bez ní nedám ani ránu. Na věnce totiž dávám i nejrůznější dekorace. Třeba šípky, plátky sušeného ovoce, ale i mašle a vánoční ozdoby. A bez kvalitního lepidla a pistole se neobejdu," říká se smíchem vždy optimisticky naladěná zpěvačka, která jinak z opravdových zbraní má hrůzu.

"Lepicí pistole mám dokonce dvě, a proč ne? Zbrojní pas na ně nepotřebuji.... Někomu se může zdát, že jsem začala s přípravou na Vánoce brzy, ale pro mě začínají adventem a ten tady bude co by dup," vysvětluje Hanka.

"Teď mám právě trochu volněji, tak jsem už koupila i nějaké dárky pod stromeček. Čtvrtého listopadu chystám svůj koncert v Divadle Hybernia a pak začnou každodenní zkoušky na nový muzikál Baron Prášil. Do Vánoc se ani na chvíli nezastavím," upozorňuje Křížková.

Bude zpívat se Špinarovou
A koho si na svůj samostatný koncert tentokráte pozvala?
"Věru Špinarovou. Velice si jí vážím. Lidé si nás s Věrou často pletou. Několikrát jsem dokonce dostala dopis, který evidentně patřil Věře. Tak nás teď uvidí na scéně a budou moci porovnat, jaký je mezi námi rozdíl. Jsme už na pohled každá jiná, Věra je přece jen poněkud miniaturnější než já," směje se temperamentní zpěvačka Hanka Křížková.

Ta díky své neutuchající vitalitě v Draculovi ztvárňuje postavu ohnivé nymfy. 

Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.