Novotný opět šokuje, usmířil se s Kristelovou!

28.08.2009 | Revue

Bulvární novinář Pavel Novotný (28) a moderátorka Kateřina Kristelová (29) se usmířili.

Oba se shodli, že naschválů už bylo dost, a zakopali válečnou sekeru.

"Přišli jsme s tím tak nějak společně. Sedli jsme si s Katkou a jejím přítelem, hokejistou Martinem Tůmou, u nás v Řeporyjích a o všem jsme si promluvili," svěřil se Novotný.

Ten ještě minulý týden nemohl moderátorku ani vystát a na party Top Star Magazínu přišel v blond paruce, aby napodobil její nový účes. Kristelová nakonec z party odešla.
"Probrali jsme situaci a shodli se, že už je takřka neudržitelná. A i přes své zcela odlišné názory jsme se shodli, že je třeba s tím něco udělat," vysvětluje Pavel, který je rád, že to tak všechno dopadlo.
"Už to nemělo ´vejšku`. Akorát teď nevím, koho budu provokovat," říká se smíchem.

Moderátorka se k celé věci postavila stejně. Je ráda, že válka je u konce.
"S Pavlem jsme si všechno vyříkali, a přestože jsme si do náručí nijak nepadli, považuji celou záležitost za ukončenou," vzkázala Kristelová.

Soud, který měl být na podzim, se tak možná vůbec nebude konat.
"Jak to bude se soudem, ještě nevím. To nechám na Katce. Hlavní líčení nám ještě nenařídili. Každopádně jsem Kateřině řekl, že náš smír platí i v případě, že soud bude. Je to sice mediálně atraktivní, soudit se, ale ani jednoho nás, myslím, nebaví platit právníky a stresovat se," uzavřel celou záležitost Novotný. 

Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.