Nosek z Vyprávěj se oženil před kamerami

07.09.2010 | Revue

Herec Jaromír Nosek (32) se oženil přímo před kamerami České televize. Během natáčení druhé řady retro seriálu Vyprávěj si vzal herečku Hanku Vagnerovou.

Protože ale šlo jen o filmovou svatbu, manželský slib neměl právní váhu.

Tonda Sova se vrátil z kriminálu a udělal si dítě se Zuzkou, sestrou hlavního hrdiny Vyprávěj Karla Dvořáka. Až poté se konala svatba. V hluboké totalitě záležitost téměř nepřípustná. Ale co chcete od podvratného živla.

Vlastní svatbu Tonda Sova málem nestihl. Ujel mu autobus a do obřadní síně vtrhl ve chvíli, kdy otec nevěsty popíjel na uklidnění vodku. Budoucí tchán mu ale odpustil. A nebránil ani své dceři, aby se provdala za bývalého politického vězně. Vždyť jsou přece oba zapřísáhlí antikomunisté.

Představitel Tondy Sovy, herec Jaromír Nosek, přiznal, že natáčení v kriminále pro něj byla zajímavá zkušenost.
"Nikdy dřív jsem ve vězení nebyl. Byl tam vtipný bachař a popíjeli jsme vodu ´Ruzyňku` z kohoutku. I když jsem si to v té chvíli příliš nepřipouštěl, dýchla na mě taková zvláštní atmosféra. Nechtěl bych tam být zavřený delší dobu," svěřil se Nosek médiím.

Stejně tak jako jeho filmový tchán Dvořák v podání herce Svatopluka Skopala, i Jaromírův tatínek byl v minulosti radikální antikomunista. Patrně díky svému otci, který byl ve straně.
"Děda nebyl zlý, ale věřil, že se jednou budeme mít všichni dobře," vzpomíná jilemnický rodák. 

Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.