Noid už nacvičil pády z motorky, odlétá závodit do Maroka

14.06.2010 | Revue

Česká výprava motocyklistů odlétá do Maroka na akci nazvanou Moto cestou necestou. Mezi zkušenými a protřelými jezdci je i trojice ryzích, avšak nadšených amatérů. Zpěvák a skladatel Václav Noid Bárta (29), jeho pěvecký kolega Lou Fanánek Hagen (43) a herec a kuchař Martin Zounar (43).

"Tak pozor, motorkáři jsme všichni tři. I když podobně náročné akce jsme se ještě nikdy nezúčastnili. Je to pro nás adrenalin a děsně se na jízdu horami a pouští těšíme. Snad bůh dá a vrátíme se živi a zdrávi," ohradil se za všechny Fanánek, který bude "sedlat" neposednou čtyřkolku. Zbylí dva pojedou v sedle motorek.

Závodníci musejí ujet trasu dlouhou tři a půl tisíce kilometrů. Denně budou muset absolvovat minimálně 350 km.
"To bude brnkačka. Tedy snad... Pilně trénuji, sice jen na silnici, ale nic neponechávám náhodě. Jsem rád, že mi fandí i rodina. Denně mne ubezpečuje, jen ať se jedu vyblbnout. Pak snad prý dám chvilku pokoj," svěřil se Zounar.

Ani Vašek Noid Bárta nebere účast na akci na lehkou váhu. Jak přiznal, i on tvrdě trénoval. Dokonce nacvičoval i pády z motorky, aby byl připraven na všechno.

"Pojedu velice zodpovědně, ovšem to neznamená, že se povleču jako slimák. Naopak. Rychle, ale bezpečně," svěřil se Vašek.
O své zdraví se bojí i proto, že už zanedlouho začne zkoušet roli v obnovené premiéře muzikálu Jesus Christ Superstar.

"O to bych rozhodně nechtěl přijít. Proto si musím dávat bacha. Jsem sice sportovní šílenec, ale umím i brzdit. Sice ne moc, ale přece," dodal Noid.

Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.