Noid:
"Lucie mou pomoc při hledání partnera nepotřebuje!"

23.06.2009 | Revue

Exmanžel Lucie Bílé (43), hudebník Václav Noid Bárta (28), rozjíždí spolu se svou přítelkyní Alenou Jáklovou (32) seznamku.

Zamilovaný pár se prý nechal inspirovat americkými filmy a také skutečností, že se podobným způsobem před časem dali dohromady. Bylo to po krátké schůzce, kterou jim sjednali jejich přátelé.

"Rande nám předem domluvili. Já jsem si šel sednout k Alence jako naprosto neznámý člověk. Původně jen na tři minuty. A už jsme spolu pět měsíců," pochvaluje si muzikant Vašek Bárta.

Informace o tom, že se zamilovaný pár nedávno zasnoubil, ale potvrdit nechtěl. Neurčitě se vyjádřil i k tomu, že do roka by podle tradice měl vstoupit s Alenkou do stavu manželského.
"Já bych o tom zatím mluvit nechtěl. Přímo o zasnoubení jsem nemluvil, ale nikdy neříkej nikdy. Zatím je ještě čas, svobodný ale do smrti určitě nezůstanu," směje se exmanžel mnohonásobné České slavice Lucie Bílé.

Zároveň upřesňuje, jaký bude princip chystané seznamky.
"Zájemci o seznámení se sejdou v kavárně, se svými protějšky posedí pár minut u stolku a pak se posunou dál. Zda se s někým dají nebo nedají dohromady, bude záležet jen na jejich rozhodnutí," uvádí Vašek Bárta.

A hned upozorňuje, že svou bývalou ženu, zpěvačku Lucii Bílou, do seznamky rozhodně pozvat nehodlá.
"Ta toho nemá zapotřebí. Zájemců o Lucii je dost, ona pomoc nepotřebuje. Ten pravý si ji určitě brzy najde sám, nebo ona jeho, je to báječná ženská..." tvrdí Vašek Noid Bárta o své "bývalce". 

Zdroj, foto: Korzo


Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.