New York plánuji až koncem roku, říká Zuzana Jandová

03.05.2010 | Revue

Původní plán uchytit se jako modelka ve Spojených státech se Miss ČR 2008 Zuzaně Jandové (22) zatím nedaří. Zakotvila proto na pár měsíců v italském Miláně, kde nabírá nové zkušenosti.

"Zatím jsem převážně v Miláně, ale létám i do Německa a občas do Paříže," svěřila se Zuzka s tím, že sen o New York pořád neopustila.

"New York se sice chystal, ale na trhu je tam stále krize, takže modelky z New Yorku teď létají do Milána, protože je tu pro ně více práce. I nadále ho ale plánuji, nicméně až tak koncem roku. Uvidíme, jak to půjde. Prozatím jsem spokojená, šťastná, pracuji a mám z toho radost," řekla modelka, která hned svoji první přehlídku dělala pro velkou oděvní značku Guess.

"Bylo to tak nádherné. Tohle jsem nikdy v životě nezažila. Neuvěřitelná show, dlouhé molo a skvělá příprava," pochvalovala si.

Modelka přijela do Česka, aby spolu s moderátorem Petrem Vágnerem, závodníkem Janem Charouzem a zpěvákem Benem Christovaem vybrala osm dívek "AXE Angels", které budou v rámci jednoho roku na různých akcích pomáhat nesmělým mladíkům s balením dívek.

"Přijela jsem nejen kvůli této akci, která mi přišla zajímavá, ale abych také viděla rodinu a přátele. Abych na chvíli vypnula a odreagovala se od práce. Jak pořád létám, jsem teď hodně nemocná. Během půl roku jsem brala asi čtyřikrát antibiotika a už nechci. Hezky budu ležet a pít slivovici, to je prý nejlepší lék," říká rodačka z Karviné se smíchem.

Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.