"Neprudit!"prozrazuje svůj recept na lásku Marie Rottrová

29.11.2010 | Revue

Zpěvačka Marie Rottrová (68) září štěstím. Vydala jubilejní dvoualbum a se svým o šestnáct let mladším přítelem to náležitě oslavila.

Dvakrát rozvedená matka dvou dospělých synů se před zhruba dvěma lety seznámila s podnikatelem Milanem Říhou. A byla z toho láska jako trám…

Své předchozí partnery Marie Rottrová opustila. Prvním byl Vlastimil Kučaj, s nímž má dva syny, nevyšlo jí to ani s Němcem Georgem Burgersteinem, se kterým se také nakonec rozvedla a z Německa se vrátila do Čech.
"Nikdy jsem si nemyslela, že mě ještě nějaký vztah potká. Žila jsem si poklidný život nedaleko Prahy. Starala se o vnoučata, chodila jsem na velké procházky se psem… A stalo se, jsme moc šťastní," svěřila se zpěvačka .

Marie si hlavně pochvaluje, že se může na svého partnera absolutně ve všem spolehnout.

A co dělá pro to, aby si ho udržela?
Dbá například úpěnlivě o svůj zevnějšek, neukáže se před ním nenamalovaná, kupuje si drahé oblečení, dává mu drahé dárky?
"Nesmysl, nic z toho nikdy dělat nebudu. Já se po svých zkušenostech řídím heslem - neprudit! A i když mám špatnou náladu, snažím se ji překonat a být příjemná," prozrazuje Rottrová svůj recept, jak si udržet lásku. 

Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.