"Nelituji, že nejsem modelkou," tvrdí Leona Machálková

20.10.2009 | Revue

Zpěvačka Leona Machálková (42) se stala hlavní hvězdou módní přehlídky zimní kolekce značky Sportalm Kitzbühel.

Spolu s topmodelkou Andreou Verešovou. Přehlídka se konala 15. října v Betlémské kapli. Málokdo ale ví, že Machálková měla našlápnuto na kariéru úspěšné modelky!

Přestože se dnes zpěvačka za modelku v žádném případě nepovažuje, krásně si prý celý večer užila.
"Cítila jsem se v této roli opravdu dobře, protože jsem tady byla velmi přátelsky přijata," svěřila se Leona a dodala, že se jí celá akce líbila.

"Ocitla jsem se tady mezi profesionály a mezi lidmi, kteří se na mě těšili. Ta mladá krásná děvčata na mě navíc v žádném případě nežárlila a všichni byli strašně milí. Svůj skromný úkol jsem splnila a navíc to bylo opravdu příjemné," těšilo Leonu.

Utajená modelka
Tato přehlídka nebyla zdaleka první, kterou Leona jako modelka absolvovala. Za svoji sedmnáctiletou kariéru zpěvačky napočítala desítky podobných akcí.

"Odhadem jsem stála na mole tak třicetkrát. Vždycky to bylo pro pár známých a kamarádů, pro pár českých návrhářů jako jsou Pepa Klír nebo Taťána Kovaříková. Nebo šlo o charitativní akce, kdy jsem zazpívala a zároveň předvedla něčí model. Přece jenom už se nějaký ten pátek v této branži pohybuji, takže to pro mě nebylo nic nového," říká zpěvačka.

Protože se Leona v roli modelky cítila velmi dobře, na chvilku ji mrzelo, že se této práci nevěnuje pořád. Po chvíli rozmýšlení, zda se v útlém věku neměla touto cestou vydat, ale přiznala, že je ráda za svoji současnou kariéru.
"Jsem ráda tam, kde jsem. Dneska ta děvčátka začínají v patnácti letech a já jsem třeba do Prahy přišla až ve třiadvaceti už jako vystudovaná. Byť jsem si na tento věk sama ani nepřipadala, šla jsem výhradně po muzice. A po revoluci jsem byla šťastná, že jsem na volné noze vůbec uspěla a v Praze se chytla," vysvětlila Machálková. 

Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.