Nechte se hýčkat něžnými dotyky


Cítíte se unavení a potřebujete načerpat novou energii do života? Nebo toužíte po příjemném prožitku, či po obohacení Vašeho milostného života? Zajděte na tantrickou masáž! Jakže taková masáž probíhá? To Vám prozradíme na následujících řádcích.

V čem spočívá tantrická masáž?
Ptáte se, co konkrétně si máte pod pojmem tantrická masáž představit? Jedná se o klasickou masáž s prvky tantry, což je životní filozofie, která respektuje vše živé a zároveň uctívá sexuální přirozenost člověka. Tělo považuje za krásný chrám lidské duše a sexuální energii za hlavní pramen veškeré životní energie. Posláním tantrické masáže je probudit tuto smyslnou energii a rozšířit ji do celého těla, abychom se cítili šťastní a plní síly. 

Kam na masáž zajít?
Již samotné slovo masáž v sobě skýtá velmi příjemný zážitek. Tantrická masáž se od běžných masáží odlišuje především v tom, že člověka mnohonásobně obohatí. Přispívá k celkovému uvolnění duše i těla, čímž pozitivně působí na lidské zdraví, a navíc napomáhá pochopení sebe sama. Tantrickou masáž si můžete vychutnat například v Tantra Spa Prague, kde se Vám budou věnovat skuteční profesionálové.

Co příjemného Vás na masáži čeká?
A co příjemného Vás při návštěvě tantrických lázní čeká? Poté, co zvolíte druh masáže, (od základní, přes luxusní, až po královskou) si promluvíte o podrobnostech (zda například chcete, aby do masáže byla zahrnuta také masáž Vašeho pohlaví), osprchujete se a obléknete lehký přehoz, který Vám masér či masérka později svlékne. Pak už nezbývá, než se nechat unášet slastnými pocity, které ve Vás vyvolá koncert smyslných dotyků – od něžného hlazení až po důkladné hnětení – to vše za poslechu relaxační hudby a vdechování nádherné vůně.



Pro ženy
Protože smyslem tantrické masáže je uvolnit sexuální energii a rozšířit ji do celého těla, je pro každé pohlaví určen jiný druh masáže. Ženy se při přijímání masáže podporují v rozvíjení prožitku a učení se důvěřovat vlastní duši a výrazu. Jejich pocity nemusí být vždy sexuální. Před masáží klientky zvolí pohlaví masírujícího. Pokud se rozhodnou začlenit do masáže také ty nejintimnější partie svého těla, masér či masérka se zaměří na vnější i vnitřní oblasti vaginy a pánevního dna. 

Pro muže
Muži si při masáži vychutnají smyslné a energetizující doteky, které rozproudí jejich sexuální energii. Mohou se s touto energií naučit pracovat, rozvádět ji po celém těle a cíleně zaměřovat. Stejně jako ženy mají možnost požádat o masáž intimních partií. Do masáže lze rovněž zahrnout masáž prostaty, která je známá jako prevence i léčba, a která významně rozšiřuje spektrum sexuálního prožitku. 

Kouzlo společného rituálu
Pokud se chcete oddávat této slasti z pozemského života společně se svým partnerem, můžete ho se sebou přivést a společně se oddávat kouzlu tantrické masáže. Při masáži leží partneři vedle sebe, mohou se vzájemně dotýkat, nebo držet za ruku a nechat tak proudit energii mezi sebou.



Zažijte dosud nepoznané
Zaujalo Vás naše vyprávění o tantrické masáži? Chtěli byste se o ní dozvědět více, nebo ji rovnou zažít na vlastní kůži? Navštivte webové stránky www.tantraspa.cz, kde získáte všechny potřebné informace včetně kontaktů. Objednejte se na jedinečnou masáž, která Vás uvolní, příjemně naladí, ale také vzruší a rozproudí Vaši životní energii! 

www.tantraspa.cz

www.tantraworld.cz

Přečtěte si také:

Navštivte také: Diskuze pro ženy, Recepty z brambor

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.