Nechci už šperky, ale zdraví, tvrdí Krainová

30.12.2010 | Revue

Do nového roku 2011 zbývá už jen pár hodin a modelka Simona Krainová (37) bilancuje ten uplynulý. Narozením syna Maxe (4. 11. 2010) se jí život otočil o sto osmdesát stupňů a ona už netouží po autech či špercích.

Chce jen zdraví pro všechny své blízké.

"Když jsem před porodem ležela dva týdny v nemocnici s komplikacemi, modlila jsem se k Bohu, aby byl Max v pořádku. Bála jsem se nejhoršího," svěřila se modelka.

Poprvé v životě jí opravdu došlo, že materiální věci jsou k ničemu, když je člověk nemocný. Radikálně proto přehodnotila svoji situaci a do nového roku si nepřeje nic, než aby všichni její blízcí byli zdraví.

"Zatím se mi moje přání plní, ale po všech zkušenostech, které mám, jsem pokorná. Nepřeji si už nic než jen to, aby byl Max v pořádku a všichni moji blízcí také. Aby tu moji rodiče ještě dlouho byli, i sestra aby byla zdravá, šťastná a spokojená. Nic jiného nechci," dodává.

Materiálních věcí si prý užila za svůj život dost a narozením syna se pro ni staly nepodstatnými.

"Nepotřebuji auta, ani hodinky. I drahé prsteny si mohu koupit sama. Na to jsem si celou svoji kariéru vydělávala. Tyhle věci pro mě nejsou teď důležité. Jediné bohatství, které mám doma, spí v zavinovačce a já chci, aby bylo zdravé," přeje si Krainová do nového roku.

Přečtěte si také:

Navštivte také: Bydlení, Volný čas

Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.