Nechci dělat modeling až do pětatřiceti, tvrdí Lutovská

23.09.2010 | Revue

Ještě rok zbývá modelce Ivetě Lutovské (27), aby se z ní stala magistra a ukončila svá studentská léta. Do té doby si prý bude ještě přivydělávat modelingem.

Potom ho sice neopustí, najde si ale i stálou práci. Nechce se totiž spoléhat jen na to, jestli jí někdo nabídne zakázku, či nikoli.

"Jestli za rok dodělám školu, bude mi osmadvacet. Pevně doufám, že modelingem se ještě půjde živit, ale rozhodně nechci chodit po mole až do pětatřiceti," svěřila se modelka Korzu.

Co by však chtěla přesně dělat, zatím ještě neví. S určitostí vylučuje jen to, že by šla dál studovat.
"Myslím, že takhle už to stačí. Práci budu ještě řešit, ale ne teď. Nepřemýšlím nad tím. Zatím mě to baví takhle. Jsem studentka a modelingem si přivydělávám ke svému studentskému životu. Co bude dál, opravdu nevím. Naučila jsem se nic neplánovat, protože člověk nikdy neví, co bude za dva dny nebo za dvě hodiny. Takže uvidíme," řekla.

Nepřímo tak naráží na svůj devítiletý vztah s bývalým partnerem Radovanem Hynkem, který nedávno skončil.
Teď už je jisté, že natrvalo, protože modelka se objevuje ve společnosti s novým přítelem, podnikatelem Jaroslavem Vítem.

"S Radovanem jsme se definitivně rozešli. Ale samozřejmě nechci, aby to bylo tak, že už se spolu nikdy nebudeme bavit. Pevně doufám, že časem si k sobě zase cestu najdeme," přeje si Iveta.

Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.