Nápaditá dětská přenosná židlička pro Vaše dítě


Snažíte se své dítě krmit výhradně doma, protože jinde Vám k tomu schází potřebný komfort? Když si pořídíte přenosnou dětskou židličku, Vaše dítě může pohodlně stolovat nejen doma, ale také v restauraci, na dovolené, jednoduše kdekoli si jen vzpomenete!

Pro větší pohodlí celé rodiny 
Konečně ji můžete koupit také u nás! Co? Moderní dětskou židličku HandySitt, která se ve světě prodává již přes 20 let. Tato bezpečná dětská židlička z pevného březového dřeva se postará o to, aby Vaše dítě mohlo pohodlně sedět u každého stolu v očním kontaktu s ostatními. Židlička je totiž lehká, váží jen něco málo přes 2 kg. Velmi snadno ji složíte a přenesete, nebo převezete na libovolné místo. Ať už tím místem bude Vaše oblíbená restaurace v centru města, anebo hotel na mořském pobřeží. Díky kovovým nastavitelným úchytným hákům lze židličku Handysitt použít na téměř každý typ jídelní židle. Židlička je rostoucí. Poslouží dětem od 6 měsíců do 5 let. Je certifikována pro nosnost 40 kg. Pro větší bezpečnost dětí do 3 let je vybavena bezpečnostní hrazdičkou. Patentovaný HandySitt design odpovídá evropským bezpečnostním standardům pro židle (EN 14988:2006). Při použití doma jistě oceníte, že židličku můžete zakoupit v několika variantách. Líbí se Vám průhledně lakovaná s černými nebo červenými kovovými rameny? Anebo byste raději broušenou ocel? Že by Vašemu interiéru slušelo spíše lakování ve stylu antique? Záleží jen na Vás, které z variant dáte přednost. Na všechny z nich máte tříletou záruku. Rozhodli jste se, že si židličku HandySitt pořídíte? Můžete tak učinit v internetovém obchodě www.zidle-zdrave.cz, kde lze mimo jiné koupit doplňky, jako je například taška HandySitt pro pohodlné přenášení, pětibodový postroj (který lze nastavit dle velikosti dítěte), anebo dětský či komfortní pratelný polštář.
 

Židle pro školáky
Že máte doma větší děti, které už dávno chodí do školy? Myslete na jejich zdraví i pohodlí. Pořiďte jim dětské židle, které podporují zdravé sezení. V internetovém obchodě www.zidle-zdrave.cz rovněž najdete velký výběr kvalitních židlí nejen pro školáky. Nechybí zde ani sedací vaky, stoly a další nábytek. Nás nejvíce zaujaly dětské rostoucí židle od českého výrobce MAYER CZ FREAKY, jejichž jedinečný systém Easy Click umožňuje nastavení zádové opěrky a područek, stejně jako hloubku sezení. Všechny židle FREAKY se dokonale přizpůsobí velikosti postavy (od 110 do 180 cm). Mezi nejoblíbenější patří dětské rostoucí židle FREAKY SPORT, které Vaše děti nadchnou nejen komfortem sezení, ale také svým atraktivním vzhledem a sportovním moderním designem. 

                    
Náš tip: Rostoucí otočná židle špičkové kvality FREAKY sport kombi. Ke slušivé stříbrné kostře si můžete vybrat barevnou variantu čalounění. Židle je vybavena bezpečnostním plynovým pístem pro bezstupňové nastavení výšky sedáku a bezpečnostními kolečky s automatickou brzdou pro koberce. Můžete si ji pořídit také s kolečky vhodnými pro tvrdé podlahy.

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.