Muzikáloví zpěváci fandí Slavii i Spartě, přejí jim postup!

16.09.2009 | Revue

Nejen zpěvem a hudbou, ale i sportem žijí protagonisté muzikálů z divadel Broadway a Hybernia.

V anketě, kterou jsme mezi nimi uspořádali, se většina dotázaných zpěváků shodla, že Slavia i Sparta, naši zástupci v Evropské lize, postoupí ze svých skupin. 

"Sparta má relativně lehčí soupeře a podle mě půjde dál, těžší to budou mít sešívaní, ovšem i oni mají šanci," nechal se slyšet Marián Vojtko.

Odbornicí je i Monika Absolonová, která si sama fotbal občas ráda zahraje. "Mám jasno. Obě mužstva postoupí. Ale nebude to žádná selanka, ale pořádná bitva," prozradila své mínění.

Bohouš Josef byl trošku na vahách, ale pak převážil patriotismus. Tajně prý doufá, že Slavia i Sparta obsadí postupová místa, tedy, že budou první nebo druhé ve skupině.

"Bude to dřina. Rád bych oba kluby viděl v play-off, ale nevím, nevím... Trošku větší šanci má Sparta, ovšem ve fotbale je možné všechno a nezatracuji ani tým z Edenu," zamyslel se Pepa Vojtek.

Přítomný trenér Slavie Karel Jarolím se jen uculoval. "Je příjemné, že nám lidé věří. Valencia, Lille a Janov, které máme ve skupině, jsou atraktivní a velice silné týmy. A těšíme se na konfrontaci s nimi. Věřím, že by nám to mohlo vyjít, ale bude strašně těžké," dodal Jarolím.

Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.