Musil se stal majitelem gay klubu, brzy může být i dědečkem!

28.08.2009 | Revue

Honza Musil (42) se před lety proslavil jako moderátor pořadu Áčko na Nově a poté v televizi Prima v Sauně.

Pak se z obrazovky zcela ztratil. Uváděl společenské akce a stal se majitelem gay klubu. 

"Žiji si teď fakt spokojeně. Před dvěma roky jsem vstoupil do registrovaného partnerství. Prostě jsme se s přítelem Kubou vzali," prozradil Musil, který se jako mladinký spustil se svou kamarádkou a z jeho předčasného manželství se narodily dvě dcery.
"Nyní bude Lucce už pětadvacet let a Veronice dvacet. Takže já mohu být každou chvíli zcela legálním dědou."

Musil má i další důvod k radosti. Vrací se na obrazovku. Připravuje na Nově reality show Dům snů, soutěž o třináct milionů korun. Několik párů si společnými silami vybudují luxusní dům a jeden pár ho pak vyhraje.

"Ano, je to návrat na obrazovku. Moc jsem zvažoval, jestli bych měl do tohoto pořadu vstoupit. Měl jsem během let různé nabídky, ale nebyly to pořady, které bych uměl nebo které by mě bavily. Pak přišel Dům snů, zaujal mě, nemohl jsem říci ne. Loni jsme začali pracovat na tomto projektu, který
skončí v prosinci. Je to ale každodenní rutina, měl jsem jen sedm dní volna, proto se letos o dovolené nedá vůbec mluvit. Ale jsem moc rád, že mám tuto příležitost," podotkl Musil.

Svůj dům snů Honza nemá. Ale co dnes není, prý může být časem. "Dům snů opravdu nemám, ale mám ho vysněný. Třeba se jednou do něj s přítelem Kubou nastěhujeme, ale to určitě bude až na stará kolena," těší se moderátor. 

Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.