Módní doplňky zatraktivní Váš outfit

24.05.2010 | Krása a móda

Období dešťů hned tak neskončí, a proto Vám přinášíme několik skvělých tipů na módní doplňky do deště! Díky nim zatraktivníte svůj outfit a navíc si užijete pobyt venku i za uplakaného počasí!

Ukryjte se pod křídla kolibříků!

Nemáte ráda déšť? Změňte to! Pokud si pořídíte tento luxusní deštník zdobený kolibříky, budete se nedočkavě těšit na každou přeháňku! Ptačí motivy jsou letos trendy. Při manipulaci s tímto krásným deštníkem jistě oceníte rukojeť, která se dobře drží, stejně jako automatické otvírání.

K deštníku od Hauptman Brothers si můžete pořídit také elegantní kabelku. V doprovodu těchto doplňků můžete vyrazit do deště třeba v šedivém kostýmku a nikdo Vás rozhodně nepřehlédne. 

Jestliže si libujete ve špercích, nezapomeňte zkrášlit svá ouška náušnicemi ve tvaru kolibříků! Vše pořídíte na www.artistgifts.com.     

 

V holínkách na bulvár

Už dávno neplatí, že holínky patří jen na zahradu, k rybníku, nebo do lesa! Jakmile se rozprší, nechte doma své lodičky a raději vyrazte do města v holinkách třeba se zebřím dekorem. Zvířecí motivy právě letí, a jak to tak vypadá, tak deštivé počasí také! Tyhle a spoustu jiných krásných holínek pořídíte v e-shopu www.shoes.tutor.com.

 

Nejen do psího počasí

Víte, že kdo na sobě nosí dlouhou širokou šálu, toho nemůže nikdy překvapit žádná přeháňka? Praktická šála ochrání Váš účes, i když si doma zapomenete deštník!

Nejen když prší a fouká vítr, můžete oživit svůj outfit krásnou dlouhou šálou. Sytá růžová Vám jistě zvedne náladu. Pokud se nespokojíte s růžovou šálou, můžete si ještě obout jedovatě růžové lodičky z voděodolného materiálu. Obojí na www.pluska.sk.

Přečtěte si také:

Navštivte také: Vlasová kosmetika, Módní trendy

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.