Moderátorkou opravdu nechci být, říká Simona Krainová

23.09.2010 | Revue

Modelka Simona Krainová (37) se minulý týden zhostila role moderátorky národního finále prestižní soutěže Elite Model Look. Všechny šokovala novou změnou povolání.

Jak ale vysvětlila, šlo o jednorázovou akci, věnovat se moderování prý nehodlá.

"Mám sice za sebou už hodně akcí, ale do budoucna to dělat nechci. S čistým svědomím to přenechám profesionálům. Jak se říká, každý by se měl držet svého kopyta, proto i já zůstávám ve své branži," objasnila modelka Korzu.

Nabídku moderovat tento večer dostala od ředitele modelingové agentury Elite Saši Jányho, který má k modelce velmi blízký vztah a byl jí dokonce na svatbě za svědka. Nemohla proto odmítnout.

"Naštěstí jsem byla méně nervózní než jindy, protože jsme na to byli dva," řekla Simona se smíchem a hladila si bříško, kde se ukrývá její budoucí syn Sebastien, kterého čeká s manželem, podnikatelem Karlem Vágnerem.

"Vzala jsem to také proto, že to byla akce spojená s modelkami a prostředím, které je mi blízké," dodala následně.

I v šestém měsíci těhotenství má prý zakázek stále dost a některé musí odmítat.

"Nabídek mi přichází pořád dost. Vždycky jsem překvapená, že mě chce někdo v tak pokročilém stadiu těhotenství zaměstnat, a to zvlášť na moderování. Jsou tu určitě lepší, než jsem já, ale samozřejmě jsem za to ráda," tvrdí Krainová.

Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.