Modeling mě baví, ale pořád jsem herečka, tvrdí Šárka Ullrichová

16.10.2009 | Revue

Herečka Šárka Ullrichová (34), známá ze seriálu Ulice, se po boku dalších hereček a modelek v čele s Lejlou Abbasovou a Ljubou Krbovou zúčastnila módní přehlídky návrhářky Martiny Nevařilové "For Queen Only".

Přestože ji modeling velmi baví, za modelku se nepovažuje.

"Necítím se být modelkou, ale jako herečka si roli modelky ráda zahraji," svěřila se Šárka, která si svoji modelingovou premiéru odbyla již před třemi týdny.

"Šlo o charitativní módní přehlídku v Ambassadoru. Tam mě to poprvé chytlo a zatím ještě nepustilo," řekla s úsměvem.

A co se jí na práci modelky líbí nejvíce?
"Kontakt s publikem. Když hrajete divadelní představení, pořád jste schovaní za svoji roli. Ale tady ne, jdete opravdu sama za sebe. A když je ta energie pozitivní, což většinou na těchhle akcích bývá, hodně vás to dobíjí. A to mě baví," vysvětlila herečka.

Zatímco profesionální modelky si většinou stěžují na neustálý stres, kdy se během někdy i pěti minut musejí dvakrát převléct a neustále se usmívat, Šárku nic podobného netrápí.

"To mi nevadí. Já jsem dnes dokonce i vyplazovala na fotografy jazyk. Je to hezké, že nejsem modelka, ale herečka, která má svoje chyby. A i ty myslím, jsou krásné," říká rodačka z Turnova, která už dostala další nabídky na módní přehlídky.

Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.