Míšu Maurerovou prohánějí dvojčata, svatba je ale v nedohlednu

17.03.2010 | Revue

Herečka Míša Maurerová (30) se nechtěla spokojit jen s úspěchy na divadelních prknech Rokoka či v novácké Ulici s rolí temperamentní kadeřnice Digi. Posedla ji touha mít miminko.

Čtyři roky o to usilovala se svým o deset let starším přítelem, rozvedeným podnikatelem Milanem Kožíškem. Pomohlo umělé oplodnění a povedlo se děťátko nejen jedno, ale hned dvě. Proto se Míša Maurerová ztratila z televizní obrazovky.
"Stala jsem se matkou na plný úvazek. Vůbec jsem totiž netušila, co to obnáší, mít miminko nebo dokonce dvě," přiznává Míša Maurerová.

Jejíž dvojčátka nedávno oslavila první rok.
"Madlenka a Pepík dostali velký dort, ale ještě z toho neměli pojem. Teď lezou, stavějí se na nohy, je to radost, ale pro mne velmi náročná."

Míša zatím neuvažuje, že by se v nejbližší době vdávala. Její dlouholetý přítel se prý do ženění nežene, snad až děti povyrostou. Jednu svatbu a rozvod má za sebou a z prvního manželství také i dceru.
"Žijeme jako spořádaná rodina, o vdavky mi vůbec nejde. Teď mám radost, že po čase z obrazovky mrknu na diváky a třeba jim i zamávám," raduje se Míša.

Společně totiž s Marcelou Augustovou, Tomášem Hanákem a Vojtou Kotkem bude moderovat velikonoční charitativní pořad České televize Pomozte dětem - Kuře.
"Kuře jsem už několikrát uváděla, ráda budu inspirovat diváky, aby přispěli na sbírku ohrožených dětí. A pak se s velkou chutí objevím zase na televizní obrazovce. Na Nově mi sice přislíbili, že se do Ulice jednou může moje postava vrátit, ale zatím dvojčata nemohu opustit," uzavírá Maurerová.

Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.