Miss Stočesová čeká dítě, pohlaví nechce prozradit

10.03.2011 | Revue

Miss ČR 1998 Kateřina Stočesová (31) čeká spolu s partnerem Alešem Kocem (34) radostnou událost. V létě by měla porodit potomka.

"Kdy to přesně bude a zda se nám narodí kluk, nebo holčička, to neprozradím. Řeknu jen to, že to bude jedináček, ale zůstane-li jím i v budoucnosti, je otázka. Prostě budeme mít zakrátko rodinu a strašně moc se těšíme," svěřila se Kateřina, které to stále sluší.

Na zběsilé jízdy na motorce dávno zapomněla a o modelingu nechce ani slyšet.
"Motorku vypouštím, protože jsem těhotná, a modeling mě nikdy moc nebral. Ani bujaré večírky nebyly nikdy mou doménou. Jsem rodinný typ, miluji klid a pohodu, mám ale i prodejnu s golfovými potřebami a ta mě teď zaměstnává nejvíc," prozradila Stočesová.

V rámci korunovace nové královny krásy, České Miss 2011, která proběhne 19. března, se uskuteční i vyhlášení výsledků ankety O nejoblíbenější Miss v historii soutěže. A na hlasy od svých příznivců bude čekat i Kateřina Stočesová. Vítězka si totiž odnese na památku nádherný prsten vyrobený ze čtyř druhů zlata od prestižní šperkařské firmy v ceně 4000 euro.

"Je moc krásný a určitě bych ho brala, ale když to nevyjde, svět se nezboří. Nejdůležitější pro mne teď je, aby se moje děťátko narodilo zdravé. Ostatní je jen příjemný bonus navíc," dodala Kateřina. 

Přečtěte si také:

Navštivte také: Soutěže, Recepty

Zdroj: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.