Miss ČR Iveta Lutovská žárlí a je náladová

11.04.2009 | Revue

Půvabná blondýnka, Miss ČR Iveta Lutovská (25), žádné diety nedrží. Jí, co jí chutná, občas neodolá a dá si i něco sladkého. Nedávno, po charitativním koncertu v Jaroměři, nezaváhala, a místo masa si dala hned několik koláčků.

„Miluji povidlové, i makové, i tvarohové, vlastně mám všechny moc ráda. Dietami se netrápím, mám totiž štěstí. V naší rodině jsou všichni vysocí a štíhlí, takže postavu jsem zdědila,“ říká Iveta s úlevou.
Pochopitelně, že svou váhu jako modelka sleduje. Když přibere, sníží si porce a snaží se jíst pravidelně několikrát denně.
„Jde o to, nejíst moc jídla nárazově, nebo se na noc nacpat. Bohužel, při své práci mi někdy času na jídlo moc nezbývá. Ale snažím se mít vždycky po ruce ovoce nebo zeleninu, abych potom večer nezaháněla hlad a nedoháněla, co jsem přes den zanedbala,“ prozrazuje svůj recept na štíhlou linii.
A co je podle Ivety také důležité, aby, když si už člověk dá něco hodně kalorického, neměl pocit viny? Stres rozhodně není cestou k udržení celkové rovnováhy.
„Dát si něco sladkého přece není hřích, tak proč se trápit. Já hřeším jinak…,“ přiznává Iveta s mnohoznačným úsměvem.
A jak?
„To byste se divili, jsem někdy náladová. A taky dost žárlím, víc vám ale už nepovím,“ špitne Iveta provinile. 

Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.