Míša Nosková radí:
"Máte průšvih? Vymalujte si byt!"

31.08.2009 | Revue

S muzikálovou zpěvačkou Míšou Noskovou (26) to jde v poslední době s kopce.

V Londýně, kde vyhrála konkurz jako "nový objev," nakonec neuspěla. Z Draculy ji vyhodil producent Oldřich Lichtenberg, protože se upsala pro konkurenční muzikál Děti ráje, s jehož tvůrci vede producent soudní spor.

Míša tedy nebude hrát ani v pražském Divadle Broadway ani v Hybernii. A v Kalichu se pro změnu nepohodla. Její role Kateřiny v obnovené premiéře Johanky z Arku byla už obsazena jinou herečkou. Navíc si Míša chtěla namluvit v Londýně chlapa. Ale ani to jí nevyšlo.

"V Londýně se mi to prostě nepovedlo. Natáčení jsem stopla. Ani jsem tam nenašla novou lásku," přiznává bez obalu. "Takže začínám Praze zase od nuly. V novém muzikálu Děti ráje mám alternovat s Ivetou Bartošovou. Uvidíme, jak to dopadne. Pokud jde o Draculu,
dostala jsem výpověď právě kvůli konkurenčnímu muzikálu. V Kalichu jsem zase řekla asistentovi režie věci, se kterými nesouhlasil. Tak jsem dostala padáka."

Přesto si Nosková nad svými neúspěchy nezoufá.
"Proč také? Jednou je člověk dole, jednou nahoře. Koupila jsem si v Praze byt a začala jsem natírat. Vrhla jsem se na malování ložnice, která bude fialová. Ještě jsem z toho sama fialová. Takže teď už budu jenom v Praze a sama v bytě. Ale věřím, že se časem někdo najde, kdo v něm se mnou bude rád," doufá Míša Nosková.

Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.