Míša Nosková má vše nové - chlapa, image i firmu

26.10.2009 | Revue

Zpěvačka Míša Nosková (26), která si potrpěla na extravagantní zjev a chování, je nyní k nepoznání.

Vypadá jako profesorka gymnázia. Ulízané krátké tmavé vlasy, brýle s obroučkami, nevtíravé šaty a žádný výrazný make-up.

"Já se teď cítím velmi hezky, nemám potřebu na sebe upozorňovat a řeším nejrůznější pracovní věci," zdůvodňuje svůj nynější intelektuální zjev.
"Především mám novou lásku. Přítel Honza (27) je z jiného oboru než ze showbyznyzu, což je skvělé. Je projektový manažer, zabývá se marketingem. A založili jsme si spolu firmu."

Není to tak dávno, co Míša hledala v Londýně producenta a chtěla se tam prosadit jako muzikálová hvězda. Ale nevyšlo to. Nenašla tam ani milence, ani úspěch.

"Ale získala jsem určité zahraniční zkušenosti i konexe. Moje firma se zabývá tím, že vyváží umělce do zahraničí. Zaměřuji se na public relation. Například teď zastupuji zpěvačku Terezku Wagnerovou. A k této své nové práci musím přece vypadat seriozně. Tak, jak teď vypadám."

Nedávno si Míša Nosková pořídila v Praze vlastní byt. A dokonce si ho i vymalovala. A bylo jí líto, že je v něm sama. Teď už je všechno jinak.
"My s přítelem bydlíme v domech přímo naproti sobě. A proto si občas na sebe máváme z oken. Žijeme střídavě. Buď já u něj, nebo on u mne. Ale spíš já u něho, protože on má ústřední topení a já wawky. On má v bytě více teplo. Takže já kamna vypnu, když jsem u něj, a ušetřím."

Míša Nosková se připravuje na nový muzikál Děti ráje.
"Roli alternuji s Ivetou Bartošovou. Já budu vystupovat na odpolední premiéře 14. listopadu, ona zase na té večerní. Už se moc těším," zdůrazňuje Míša Nosková.

Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.