Milujete ho? Hýčkejte jeho penis!

19.01.2010 | Sex a vztahy

Milujete svého partnera? Chcete, aby věděl, jak moc Vám na něm záleží? Věnujte zvýšenou pozornost jeho mužské chloubě!

Je pro něj totiž mnohem důležitější než si my ženy vůbec dokážeme představit!

Na velikosti záleží 
Málokterá část lidského těla se těší tak velké pozornosti jako právě mužský pohlavní úd. Přestože podle valné většiny žen i sexuologů není jeho velikost v otázce sexuálního uspokojení partnerky rozhodujícím kritériem, muži tomuto parametru přikládají značný význam. Průměrná délka penisu v klidovém stavu se pohybuje v intervalu 6-10 cm, při erekci 11-17 cm. Velikost penisu se významně podílí na stavu mužského sebevědomí. Majitelé pohlavního orgánu, který je menší než průměrný, se obvykle cítí méněcenní a potřebují si tento nedostatek různými způsoby kompenzovat. Jistě znáte vtipné narážky ohledně porovnávání velikosti vlastněného automobilu s vlastním penisem. Něco na tom bude. Mužům na velikosti jejich chlouby skutečně záleží. Dokonce mnohem více než ženám na velikosti jejich prsou. 

Proč psychika hraje prim
Protože psychika hraje v sexuálním životě muže významnou roli, měla by se žena, která si chce se svým partnerem něco užít, stát zdrojem jeho psychické podpory. Ten by se vedle ní měl vždy cítit jako mocný a silný král, který dokáže dobře uspokojit svou partnerku. Pokud máte partnera s menším penisem, naučte se vyzdvihovat jiné kvality. Podporujte jeho sebedůvěru, jinak se vystavujete riziku, že brzy budete mít co do činění s problémy, jako je například impotence. Toto nehezké slovo je pro muže opravdu velkým strašákem. Penis je vlastně orgán, se kterým se muži ztotožňují. Pokud ten jim dobře nefunguje, mají pocit, že jsou celí k ničemu. A proto je psychika nejen v oblasti sexuálního života tak důležitá. Řadu problémů v této oblasti má na svědomí právě nedostatečná mužská sebedůvěra a strach ze selhání. 

Orální sex
Tak tohle sousloví muži milují, zejména pokud se použije ve spojení s jejich penisem. Říká se, že když žena vezme do úst partnerův penis, dává mu tím najevo, že plně respektuje celou jeho osobnost. Respektujte plně jeho osobnost a budou Vás milovat obě její části! 

Tip: Je Vám orální laskání partnerova penisu nepříjemné, a přesto byste mu toto potěšení ráda dopřála? Začněte předehrou ve sprše, anebo mu ho během Vašich sexuálních hrátek nenápadně namočte třeba do sklenice sektu. 

Pro zdraví penisu
Aby byl penis zdravý a spokojený, potřebuje k životu pravidelný a férový sex. (Férový sex je opak neférového. Neférový sex je takový, kdy partnerka nebo partner muže silně vzruší a k samotné ejakulaci nakonec nedojde.) Jinak Vašeho miláčka čeká mnoho nepříjemností. Jedná se především o bolesti varlat, v krajním případě může dojít i k jejich zánětu. Příčinou tohoto bolestivého problému je množství krve, které se nahromadí v pohlavním orgánu, protože se muž sexuálně vzrušil, a následně nedošlo k vyvrcholení. 

Na zdraví penisu má vliv nejen jeho pravidelné vyprazdňování, ale i spodní prádlo, které muž nosí. Pořizujte mu proto vzdušné bavlněné prádlo. V zimním období by měl být penis v teple. Tip: Kupte partnerovi bavlněnou soupravu „á la jégr“ s přídavkem elastanu. 

Malá rekapitulace 
Takže, milé dámy, pojďme si to společně zrekapitulovat. Pokud milujete svého partnera, záleží Vám na tom, aby byl duševně i fyzicky zdravý a spokojený, a Vy jste si s ním na oplátku mohla užívat sexuální radovánky, dbejte na to, aby ve Vaší přítomnosti nebyl stresovaný. Dopřávejte mu, po čem touží a úmyslně ho netrapte neférovým sexem. A konečně kupujte mu kvalitní spodní prádlo!

Foto: Samphoto

Přečtěte si také:

Navštivte také: Diskuze pro ženy, Recepty z ryb

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.