Michal David si pozval na svůj megakoncert Eltona Johna!

05.11.2009 | Revue

Zpěvák, skladatel a hitmaker Michal David (49) šokuje!

V pražské O2 Areně chystá monstr mejdan, který bude oslavou jeho padesátých narozenin. A počítá s tím, že lístky na akci nazvanou Mejdan roku si koupí na 17 000 diváků. Zazpívat by měl dokonce sir Elton John! 

V programu vystoupí i špičky českého showbyznysu: Helena Vondráčková, Karel Gott, Daniel Hůlka, Petra Janů, Bára Basiková a další. Uskuteční se i velká diskotéka, která bude trvat až do rána.

Celý program bude zadarmo moderovat Leoš Mareš. Moderátor, který je zvyklý na miliónové honoráře, prý Michalovi oplatí, že mu také zadarmo zahrál na jeho svatbě s manželkou Monikou.

Jediným zahraničním hostem by měl být, k velké radosti české gay komunity, zpěvák Elton John.
"Sexuální orientaci ale neměním, moje žena může být klidná," prozradil se smíchem Michal David. "Eltona Johna mám nesmírně rád. Mým velkým přáním by bylo zazpívat si s ním duet Don´t Let the Sun Go Down On Me, který Elton John nahrál s Georgem Michaelem. Zatím ale ani nevím, jestli je to možné. Třeba má Elton ve smlouvě zakotveno, že tuhle písničku může zpívat jen s Georgem," spekuluje Michal David.

Zda jeho oblíbenec skutečně přijede, to záleží na mnoha okolnostech.
"S jeho týmem si nyní vyměňujeme maily, oni už prostudovali i mé internetové stránky. Teď jde mimo jiné také o to, zda jim bude vyhovovat náš termín. Necháme se překvapit, během čtrnácti dnů by mělo být jasno," doufá Michal David s nadějí v hlase.

Padesátka? Je mi pětatřicet!
Fakt, že se stane příští rok padesátníkem, nese velmi statečně. Zcela v klidu ho nechává i skutečnost, že když bylo básníkovi Jaroslavu Vrchlickému padesát let, byl osloven gratulanty "ctihodný kmete".
"Jako kmet se rozhodně necítím. Sice se říká, že padesátka je zlom, ale já si pořád myslím, že mi je tak pětatřicet," konstatuje muzikant.

A s humorem dodává: "Pravda je, že se začínám trochu hlídat, chodím každých čtvrt roku na lékařské kontroly. Ale bačkory zatím doma nemám, pořád chodím v pantoflích." 

Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.