Michal David:
"V kuchyni mám hlavní slovo já!"

06.05.2009 | Revue

Letos popáté se uskuteční mistrovství České republiky v grilování týmů - Grilmánie 2009. Hudební pozvání na ni tentokrát přijal muzikant a skladatel Michal David (48). Při té příležitosti prozradil, že co se týká kuchyně, má doma hlavní slovo on.

Manželka - bývalá tenisová reprezentantka Marcela Skuherská - prý vaří jen občas. 

"Je pravda, že ve vaření mám doma hlavní slovo já. Manželka sice také vaří, ale když přijde návštěva, je to většinou na mně. Rád totiž pro hosty připravuji různé lahůdky," svěřil se Korzu zpěvák.

Dále prozradil, že už se nemůže dočkat, až bude léto. Miluje totiž grilování.
"Mám rád, když ke mně přijde návštěva a té můžu něco připravit. Nerad griluji jen pro sebe. To mě nebaví. Když jsme třeba doma jenom sami s manželkou, radši to nechám na ní. Ale když k nám někdo přijde, to je jiná," říká s úsměvem Michal.
Je vidět, že v grilování už má praxi, protože okamžitě ze sebe sype jeden recept za druhým.
"Jednoznačně nejraději griluji masa. Krkovička je na grilování úplně nejlepší. I svíčková je dobrá, ale na krkovičku nemá. Také rád připravuji kuřata, ale ta už jsou taková sušší. Je potřeba je předtím dobře naložit, aby nasákla hodně šťávy a zvětšila malinko strukturu," tvrdí hudebník, kterého teď čekají perné dva měsíce.

Víkend co víkend bude objíždět s týmem Grilmánie města, ve kterých budou soutěžní týmy bojovat o postup do finále. To proběhne 27. června v Praze ve Žlutých lázních. Přestože moc volných víkendů David doma mít nebude, na grilování s rodinou si prý čas najde.
"Budu doma přes týden, tak si to společně s rodinou vynahradíme. Určitě se ale nebojím, že bych si na grilování čas nenašel," tvrdí přesvědčeně zpěvák. 

Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.