Michal David:
Jackson byl mým vzorem, zbyly mi desky a cédéčka

08.07.2009 | Revue

Nejen světové popové hvězdy jsou šokovány čtvrtečním úmrtím zpěváka a tanečníka Michaela Jacksona, ale smutná zpráva překvapila i české muzikanty.

Nad úmrtím svého vzoru truchlí Michal David: "Nemůžu se z té zprávy vzpamatovat. Michael Jackson byl můj velký oblíbenec, skutečná ikona popu. Když jsem začínal s muzikou, byl i jedním z mých vzorů. Chystal jsem se vyrazit i na nějaký jeho koncert. Chystal turné a určitě bych si některé jeho vystoupení ujít nenechal. Takhle mi zbyly jen vzpomínky na vynikajícího zpěváka, tanečníka a samozřejmě desky a cédéčka."

"Písničky Michaela Jacksona sice nebyly mojí parketou, ale uznával jsem ho. Jako rocker popík nemusím, ovšem Jackson byl veličina, která se prostě nedala přehlédnout. Už proto, že řada jeho písniček se stala superhity. Byl prostě profík, který uměl, a mě osobně, kdybych už si měl něco vybrat, se líbily především jeho skvěle udělané klipy," řekl Pepa Vojtek.

Smrt Michaela Jacksona zaskočila také Helenu Vondráčkovou: "Hrozně mne smrt Michaela Jacksona překvapila a rozesmutnila. Odešla skutečně obrovská popová hvězda vybavená nejen vynikajícím hlasem, ale i pohybovým potenciálem. Budeme zřejmě dlouho čekat, než se někdo podobný jako Jackson na světovém hudebním nebi znovu objeví."

"Nebyl to můj idol, ale přesto jsem ho uznával a jeho dráhu sledoval. Byl to především neskutečný profík, který co udělal, to stálo zato. Dělal sice muziku, která je mi zcela lhostejná, ale uměl svoje schopnosti využít a prodat," vyjádřil se k úmrtí Jacksona František Ringo Čech. 

Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.