Maxová je kapitánkou. Vdávat se ale stejně nechce!

17.07.2009 | Revue

Modelka Tereza Maxová (37), která se začátkem července přestěhovala s celou rodinou na jih Francie, se na cestu dobře připravila.

Aby mohla stejně jako její turecký přítel Burak Oymen kormidlovat loď, udělala si kapitánské zkoušky.

"Ještě před narozením mé dcery jsem si udělala lodní průkaz, takže teď můžu kdykoli zastoupit partnera a řídit loď. Ve Francii toho o prázdninách určitě využiji. Plánujeme si totiž s celou rodinou udělat výlet na Korsiku," prozradila Maxová.

Její plány ale nakonec nemusí vyjít tak, jak by chtěla.
"Ve všem se budu muset podřídit dětem. Dcerušce jsou teprve necelé dva měsíce, tak uvidíme, co zvládne. Určitě to nebudu lámat přes koleno," tvrdí Maxová, pro kterou je teď rodina vším.

Tereza má za sebou neúspěšné manželství s dánským tenistou Frederikem Fetterleinem, se kterým má osmiletého syna Tobiase. Burak Oymen se v jejím životě objevil až na konci roku 2006. Přestože dnes spolu mají novorozenou dceru Mínu, je Tereza po předchozí zkušenosti stále ještě opatrná.
"Jsem zvědavá, jak to teď budeme jako rodina všechno zvládat," přiznává rozpačitě.

Přesto, že si Tereza hodlá užít mateřskou dovolenou, chce se i nadále věnovat i své nadaci.
"Plánujeme udělat novou kolekci Teribeara, v jejímž rámci proběhne i módní přehlídka. Zase asi budu muset na molo," povzdechla si s úsměvem kráska, která jinak hodlá minimálně rok strávit v klidu ve Francii. 

Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.