Mašlíková kašle na přítele, je na koni!

17.07.2009 | Revue

Silikonová kráska Hanka Mašlíková (26) se nikdy netajila láskou ke koním.

Přestože na nich jezdí už odmala, teprve nedávno si pořídila hřebce Gatese. A snaží se mu věnovat veškerý volný čas. A přítel Saša má smůlu! "Tím, že jsem si koupila koně, jsem si splnila svůj dětský sen," svěřila se  jedna z našich nejžádanějších modelek.

A že Hanka při jeho koupi netroškařila, je na první pohled jasné.
"Je to fríský kůň. Říká se o nich, že jsou to černé perly mezi koni. Je obrovský, černý a pochází až z Holandska. Já ho ale koupila v Českých Budějovicích a mám ho ustájeného v Řitce," tvrdí modelka.

Hanka nedávno všechny překvapila, když se opět vrátila ke svému bývalému příteli, zlínskému podnikateli Sašovi. S ním se krátce před Vánoci rozešla, protože prý zklamal její důvěru. Že to s ním ale není zas tak žhavé, potvrdila sama svými slovy.

"Kůň je teď pro mě to nejcennější co mám. Samozřejmě kromě mé rodiny. Já jím žiji. Jen pracuji a chodím ke koním," tvrdí Mašlíková.

Před stěhováním plánuje dovolenou
Hanka začala jezdit na koni jako malá. Ve dvanácti letech z něj ošklivě spadla a ježdění na dlouhou dobu přerušila.
Vrátila se k němu znovu až teď. Propadla tomu dokonce natolik, že si shání nové bydlení, aby mohla být Gatesovi co nejblíže.
Předtím, než se však přestěhuje, si naplánovala na konec července dovolenou. Na té počítá i s přítelem Sašou.

"Chtěla bych s ním a s rodiči někam vyrazit. Pravděpodobně do Turecka, ale ještě uvidíme. Mně prakticky vůbec nejde o to, kam pojedeme, já budu ráda, že budu hlavně se svými blízkými," tvrdí Mašlíková. 

Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.