Mašlíková by za hodně peněz šla i dohola!

07.10.2009 | Revue

Modelka Hanka Mašlíková (27) je v České republice jednou z nejžádanějších modelek. Ráda experimentuje s účesy a co se týče střihu, nebrání se prakticky ničemu.

Jít úplně dohola, by ale prý hodně zvažovala. 

"Kdyby přišla opravdu nějaká skvělá nabídka za hodně peněz, možná bych do toho šla, ale musela bych to samozřejmě nejdřív pořádně zvážit. Kvůli penězům přece neudělám úplně všechno," svěřila se modelka.
Finance jsou pro ni teď hodně důležité. Kromě toho, že si pořídila koně, ráda by si koupila i dům.
I proto si našla práci v jedné developerské firmě a nevynechá jedinou módní přehlídku, kam ji pozvou. Právě na ně ji vždy češe její dvorní kadeřník Libor, kterého si nemůže vynachválit.

"Libor mě na většinu akcí připravuje, abych byla nejkrásnější," říká se smíchem Hanka a dodává, že je za to velmi ráda, že má takového úžasného pečovatele.

Právě na vlasech si nechává modelka hodně záležet. Často a ráda mění účesy, což si také vybírá jednou za čas svou daň. Svým vlasům tak musí věnovat maximální péči.
"Ke kadeřníkovi musím chodit bezpodmínečně každý měsíc. Jednak mám světlounkou blond, platinovou barvu a nechci mít vidět odrosty a jednak ty vlasy opravdu potřebují péči. Mám jemné vlasy a hodně se mi lámou," tvrdí rodačka z Teplic. 

Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.