Martina Pártlová:
"Občas lezu na jeviště po čtyřech!"

11.06.2009 | Revue

Zpěvačka Martina Pártlová (30), finalistka soutěže X Factor, alternuje se Sisou Sklovskou v roli hraběnky z Galle v muzikále Kladivo na čarodějnice.

Ne vždy se jí ale podaří ukočírovat náročný kostým, a pak vyráží na jeviště po čtyřech.

"S šaty bojuji takřka pravidelně. Chodím s nimi po schodech a šlapu si na sukni. Je to velmi komplikovaný kostým," svěřila se Martina.

Kdyby prý mohla, klidně by si sukni zkrátila na mini délku. Až na výplň má každá zpěvačka svůj vlastní oblek, takže by to prý ani nevadilo. Otázkou ale je, zda by pak hraběnka vypadala důvěryhodně.
"Ta sukně mě opravdu štve. Když si ji špatně chytnu, po cestě si ji přišlápnu. Už několikrát to skončilo tak, že jsem lezla na jeviště po čtyřech," zavzpomínala se smíchem zpěvačka, která je ale jinak se svou rolí spokojená.

"Už jsem muzikál viděla sice milionkrát, takže pocity nejsou jako na začátku, ale pořad mě to hodně baví. Získala jsem si k té postavě určitý citový vztah," tvrdí.

Právě kvůli muzikálu musela Martina na nějaký čas odložit své další pěvecké aktivity. A to i přesto, že před dvěmi měsíci založila v Českých Budějovicích novou kapelu.

"Se skupinou jsme si teď dali volno, protože jsem se věnovala hlavně tomuto projektu. Nechtěla jsem to nijak zanedbat. Až se to trochu uklidní, určitě zas budeme s kapelou pokračovat v práci," slíbila novopečená třicátnice. 

Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.