Martina Gavriely si otevře italskou restauraci

31.08.2010 | Revue

Modelka a moderátorka VIP zpráv na Primě Martina Gavriely (31) se prosadila se svou sexy postavou i ve světě, kam v šestnácti letech z Česka utekla.

Rok žila ve Spojených státech a pak střídala různé země. Pózovala pro Playboy, Hustler a Penthouse.

Ve dvaceti se provdala za o pětadvacet let staršího izraelského podnikatele.
Po mnoha milostných dobrodružstvích se s ním nedávno rozvedla a žije se svými dětmi, Jessikou (9) a Antoniem (7), opět v Česku. A stále okouzluje svými ladnými křivkami.
"Ale dietu nedržím. Jím úplně všechno. Miluji například buchtičky se šodó. Ovšem nejraději jím pozdě večer v posteli čabajku s okurkou. A pak slupnu ještě nějakou čokoládu. Když jsem mívala módní přehlídky, tehdy jsem se trochu krotila," svěřila se bývalá playmate.

Teď se chce prosadit nejen jako úspěšná moderátorka VIP zpráv, ale i jako majitelka italské restaurace, kterou si chce v listopadu otevřít v Praze.
"Nechci vyzradit podrobnosti. Snad jen to, že si ji pronajmu, protože peníze na to, abych si ji mohla koupit, ještě nemám. Bude v ní vařit pravý italský kuchař z pravých italských surovin. A pokřtít by mi ji měl Ital Emanuel Rimi, který vaří v televizní show," prozradila Martina.

Je jedináčkem a vždycky se jí líbila velká rodina. Proto si velice zakládá na svých ratolestech. Své druhé dítě v letadle dokonce potratila, ale pak se jí ještě narodil syn.
"Antonio nyní půjde do první třídy. Všechny věci jsme už nakoupili, nebylo to vůbec nic levného. Nechali jsme v obchodě pět tisíc. Můj syn má asi talent jako já. Vybral si tu nejdražší tašku. On bude také ve škole nejspíš jako já. Bude koukat z okna a lelkovat. Ani mě škola nebavila. A tak to podle toho se mnou všechno dopadlo," zasmála se moderátorka. 

Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.