Martin Maxa:
"Komunistům budu zpívat dál!"

08.07.2009 | Revue

Více než o zpěvu a nových hitech Martina Maxy (48) se hovoří v poslední době o jeho účasti na předvolebních akcích pořádaných KSČM před volbami do Evropského parlamentu.

Pohlednému svalovci, na kterém se zalíbením spočine nejedno ženské oko, se to ale nelíbí.

"Nehledal bych na tom něco symbolického. Pekaři také nerozlišují, jestli rohlíky prodávají ODS nebo sociálním demokratům. Zpěv je prostě zboží, které si ten, kdo má zájem, koupí. I když ode mne je to možná i tak trochu vztyčený prst. Z toho, co dělají tyto velké strany ve vrcholné politice, jsem absolutně znechucený," svěřil se Martin Maxa.

Odmítá však spekulace, že by za tím vším byla snaha se zviditelnit, protože opadá zájem o jeho osobu a tím pádem má i nedostatek "kšeftů".
Nasvědčují tomu i jeho internetové stránky, které avizují poslední vystoupení na 24. dubna do Litomyšle...

"Stránky zamrzly, to je fakt, ale právě se obnovují. Koncertů mám dost. Právě o uplynulém víkendu jsem vystupoval v Ostrově nad Ohří a v Chomutově. Měl jsem s sebou i přítelkyni a obě děti - Emičku i Ivoška. Bydleli jsme v hotelu a děcka z toho měla velkou radost," říká Martin Maxa.

A jeho další plány?
"Léto bude více méně pracovní. Chci si pronajmout studio a budu dělat novou desku. Komunistům jsem kývl i na podzimní předvolební kampaň. Po dlouhé době jsem se u nich setkal se slušností a seriózností. Je třeba si uvědomit, že nežijeme v padesátých létech, ale v roce 2009, situace je úplně jiná," vysvětluje svůj postoj Martin Maxa.

O tom, že by za KSČM kandidoval na funkci poslance, ale vůbec neuvažuje. "Jsem apolitický člověk. Jednou jsem sice kandidoval do Senátu, ale sám za sebe na kandidátce politického seskupení strany Jany Bobošíkové. Vím zcela jistě, že se na kandidátce žádné politické strany neobjevím, " tvrdí Martin Maxa. 

Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.