Marta Jandová se vrací natrvalo do Čech, bude v porotě SuperStar!

23.06.2009 | Revue

Nejstarší dcera rockera Petra Jandy Marta (34) se konečně rozhodla k definitivnímu návratu domů.

"Právě jsem si podala o žádost k vyřízení trvalého pobytu," prozrazuje. Svoji německou kapelu Die Happy ale neopouští. Bude za ní pravidelně dojíždět.

Marta odůvodňuje své rozhodnutí tím, že má doma nyní spousty zajímavé práce. Z nabídek si může doslova vybírat. Kromě toho, že ztvárňuje hlavní roli v muzikálu Mona Lisa, uspěla v konkursu do nového muzikálu Baron Prášil. Občas koncertuje a navíc od září bude působit také jako porotkyně v soutěži o Česko Slovenskou SuperStar.

"Nabídka přišla jako blesk z čistého nebe. Zavolali mi z Novy, já si vzala čas na rozmyšlenou. Nakonec jsem se rozhodla do toho jít a bydlet natrvalo v Praze," prozradila Marta.

O tom, že za jejím rozhodnutím může být i nový milostný vztah, ale moc mluvit nechce. Poté, co se před více než rokem rozešla s německým zpěvákem Sashou a zároveň získala roli v českém muzikálu, o návratu prý často vážně uvažovala. V Německu už neměla, jak se říká, ani stání.

"Přiznávám, že jsem zamilovaná, ale vrátit jsem se prostě chtěla. Můj nový přítel není z branže. Je to ale čerstvé, zatím spolu ani nebydlíme," upřesňuje s úsměvem Marta.
A podotýká, že nechce svůj začínající vztah medializovat. Má prý s tím špatné zkušenosti. Právě bulvární články měly vliv na její rozchod se Sashou.

A jak prožije Marta léto?
"Napůl pracovně a napůl soukromě. S kapelou budeme vystupovat po festivalech a s přítelem se chystáme na velkou prázdninovou cestu po Čechách. Chceme navštívit nejrůznější hrady a zámky. Dlouho jsem tady nikde nebyla, a tak už se moc těším. A věřím, že to bude krásné," plánuje Marta Jandová. 

Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.