Marešova exmilenka chystá dámskou jízdu

04.08.2010 | Revue

Protože se modelka Gabriela Dvořáková (22) nezná se svým novým přítelem, fotbalistou Jakubem Malinou, příliš dlouho, pojede letos na dovolenou ještě s kamarádkami. Ve vztahu prý nechce nic uspěchat.

Gábina přes rok studuje Pedagogickou fakultu v Českých Budějovicích, a protože v červnu zvládla úspěšně všechny zkoušky, užívá si teď volna.

"Mám prázdniny, užívám si léto a jsem šťastná. Po té dlouhé práci, kterou jsem měla i včetně zkoušek, jsem ráda, že už to mám všechno za sebou," svěřila se modelka, která plánuje i dovolenou v zahraničí.

"Dovolená určitě bude, ale zatím nevím, kde. Něco s holkami teprve vymyslíme," prozradila Gábina, kterou čeká i nějaké to focení a přehlídky.

Naposledy se minulý týden objevila na Look Party v pražských Žlutých lázních, kde se prošla po mole se současnou přítelkyni Leoše Mareše Hankou Svobodovou. Nenávist prý k sobě ale necítí, není důvod.

"S Leošem už v kontaktu nejsem a navíc teď přítele mám. Nechci o tom ještě moc mluvit, abych to nezakřikla, je to teprve na začátku. Zatím jsme blízcí přátelé a poznáváme se. Proto i na dovolenou pojedu s kamarádkami," objasnila modelka.

Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.