Marek Eben sbírá na houbách i golfové míčky!

05.08.2009 | Revue

Do karlovarských lesů každoročně prchá z rozpálené Prahy herec, skladatel, moderátor a písničkář Marek Eben (52) se svou ženou Markétou (49).

Na poklidném okraji Karlových Varů si Eben před několika lety postavil malý rodinný domek. Právě zde tráví celé léto a začátek podzimu.

"Je tady naprostý klid a krásné lesy. Chodíme na procházky, relaxujeme a občas si skočím zahrát golf. Rád chodím i na houby, letos jich roste skutečně mnoho: lišky, babky, křemenáče i hřiby. A protože je golfové hřiště nedaleko, tak společně s houbami vždy mám v košíku i golfové míčky. Naposled jsem jich našel šest, přičemž každý byl jiné značky," svěřil se Eben.

Sám má pověst velmi činorodého umělce. Jeho přátelé dokonce tvrdí, že odpočívat téměř neumí. To ostatně potvrzuje i on sám.

"Jen tak lenošit by mě nebavilo. Proto si na chalupě připravuji podklady pro svůj pořad Na plovárně. Kromě toho píšu text, který dlužím Vláďovi Mišíkovi na jeho nové album, a občas tvořím i nové písničky pro naši rodinnou skupinu, se kterou několikrát týdně vyjíždím na koncerty. Tento týden nás čekají tři. Budeme hrát na festivalu Prázdniny v Telči, potom se přesuneme na Hlubokou a nakonec budeme hrát v Rožmberku," dodal Marek Eben. 

Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.