Luděk je doma nepoužitelný, prozradila Adriena Sobotová

21.06.2010 | Revue

Adriena Sobotová (49) je ženou mnoha profesí. Kromě herectví se zabývá keramikou, malováním, vyrábí šperky, pečuje o manžela, herce a komika Luďka Sobotu (67), syna a bernského salašnického psa Fredyho.

Na otázku, kdo je u nich doma šéfem, odvětila Adriena s úsměvem: "Přece já. Luděk by vám sice tvrdil opak, ale odjel na chalupu, takže nemůže odporovat."

Téměř třicet let společného života, to je v hereckých manželstvích úctyhodný výkon.

"To je fakt. A náležitě si to užívám. Příští rok mi bude padesát a oslavíme i třicet let manželství. Asi proto, že náš vztah nebyl nikdy vězením. Spíše volným partnerstvím dvou lidí, kteří se měli a stále mají rádi. Možná patříme do Guinessovy knihy rekordů. Ovšem to, jak žijeme, nám naprosto vyhovuje. A tečka!" uvedla Sobotová kategoricky.

Recept na šťastné manželství je podle ní jednoduchý.
"Je to o respektu jednoho k druhému. Máme mnoho společných názorů, zálib i koníčků. Máme také stejný smysl pro humor, což je pro mne také důležité, a jeden vůči druhému stejnou dávku tolerance," vysvětlila Adina.

Ani osmnáctiletý věkový rozdíl prý není mezi manžely žádným problémem. "Je to o tom, jak žijete. Luděk na svůj věk jednak ani trochu nevypadá, ale ani se tak nechová. Vídám kolem sebe padesáti, ale i čtyřicetileté chlapy, kteří jsou typičtí bačkoráři. Ale ten můj je jim na hony vzdálen," tvrdí herečka.

Smýčit a upravovat velký barák, starat se o domácnost a zahradu je docela problém. Ale když jsou na to dva, jde to určitě lépe.

"Tak to prrrr. Luděk je pro domácí práce zcela nepoužitelný. Ale já to beru. Žena by měla být ochránkyní domácího krbu. Takže nereptám a dělám vše s chutí a ráda, protože mi to vyhovuje," uzavřela Adriena. 

Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.