Lucie Váchová:
Studovat práva v Plzni je dřina!

28.07.2010 | Revue

Exrosnička a modelka Lucie Váchová (25) má nové zaměstnání. Je asistentkou ministra zemědělství Ivana Fuksy. Modelingu se teď chce věnovat jen výjimečně.

Jak dlouho ale na ministerstvu vydrží, sama neví. Krásná Miss z roku 2003 a cvičitelka aerobiku totiž přiznává, že sama sebe přistihla, jak nahlíží do kočárků a očima ve výkladech obchodů už vybírá dětské výbavičky. Lucie si přeje mít dítě.

"Myslím, že ten čas už nastal, s manželem budeme mít v srpnu roční výročí od svatby, rozumíme si skvěle. Už jsem bakalářka, pokračuji sice v magisterském studiu, ale studovat a starat se o dítě bych určitě zvládla," říká Lucie Váchová.

A vůbec prý jí nevadí, že její muž, závodní jachtař David Křížek, je často na cestách.

Nabídku nového ministra, kterého dlouho zná z Příbrami, kde oba žijí, přijala jako velkou výzvu.
"Práce to bude určitě moc zajímá, věřím, že to zvládnu. Ale co se týče mého budoucího zaměření, nejsem ještě rozhodnutá. Láká mě advokacie, ovšem uvidíme, kam mě osud zanese," uvažuje nahlas Lucie.

To, že studuje práva na neslavně proslulé univerzitě v Plzni, jí nevadí. "I když se na nás veřejnost dívá trochu skrze prsty, měli byste vědět, že na fakultě teď panuje taková přísnost a kontrola, že by s tahákem u zkoušky neproklouzla ani myš. Takže si myslím, že budeme mít mnohem větší znalosti než studenti z jiných škol. A doufám, že to brzy všichni pochopí," myslí si Váchová.

Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.