Lucie Váchová:
"Strach ze svatby nemám. Zatím!"

15.07.2009 | Revue

Už za necelý měsíc řekne modelka a Miss ČR 2003 Lucie Váchová (24) své "ano" příteli, jachtaři Davidu Křížkovi.

Přesto pořád ještě necítí strach z důležitého životního rozhodnutí. Naopak, na svatbu se těší.

"Musím říct, že tréma ze svatby mi zatím nedochází. Ale čekám, že to brzy přijde. Budu se na to muset psychicky připravit a trénovat, protože vím, že všechny mé kamarádky i naši budou brečet," svěřila se modelka.
Na svatbu prý má již téměř vše připravené. Dolaďuje už jen detaily.

S vdavky jí navíc pomáhají i rodiče, kteří se již nemohou dočkat, až uvidí svou dceru před oltářem.
"Naši se na svatbu strašně těší. Pomáhají nám i s přípravami. Maminka pořád brouzdá na internetu a hledá, čím by nám ten den mohla ještě více zkrášlit. Hned na začátku jsem jí poslala scénář obřadu a už jí tekly slzy. Je mi úplně jasné, že to i s babičkami probrečí," tvrdí se smíchem Lucie.

Rodiče ale naprosto chápe. Sama má prý strach, aby svou svatbu neprobrečela.
"Jsou ženské, které říkají, že je to věc jako jakákoli jiná. Já s tím ale rozhodně nesouhlasím. Pro mě je to životní událost, která je opravdu hodně důležitá," tvrdí modelka.

Lucie Korzu prozradila i to, že patří mezi citlivé typy. Mají to prý v rodině. Proto nebude mít stejně jako ostatní daleko k pláči.
"Před měsícem měla svatbu moje sestřenice a tam jsem si nanečisto vyzkoušela, jak taková svatba vypadá. I když jsem se držela, stejně nějaká ta slza ukápla. Doufám ale, že na své svatbě budu statečná, nechci si to kazit pláčem."

Přestože si Lucie přeje, aby neuronila ani slzičku, už dopředu ví, že se jí její přání nesplní. Stačí jí totiž vidět jen zamilovaný film a už prý brečí jak malá holka.
"Máme to s některými kamarádkami tak, že nám stačí koukat na nějaký romantický film a už u toho řveme. Natož, když to bude moje vlastní svatba," směje se kráska, jejíž svatba proběhne 7. srpna na romantickém zámečku nedaleko Plzně. 

Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.