Lucie Hadašová prozrazuje:
"Na tancování jsem nemehlo!"

22.07.2009 | Revue

Modelka a Česká Miss 2007 Lucie Hadašová (23) přišla do areálu Aquapalace Praha na Brazilskou party.

Popřát svým svěřencům, malým žralokům, vše nejlepší k jejich prvním narozeninám. Tancování se ale nezúčastnila. 

"Mně se velmi líbí, když někdo sambu umí tančit, já to ale bohužel nejsem," prozradila Lucie.
"Na tanec jsem strašné nemehlo. S přítelem (pozn. hokejistou Jaroslavem Bednářem) občas chodíme na nějakou diskotéku a vždycky se bavíme tím, že se smějeme sami sobě, jaká jsme nemehla. Kdybych to uměla, určitě by mě to bavilo. Takhle ale ne. Hromadný trapas? Ne, děkuji," zasmála se kráska a ani na výzvu moderátora Leoše Mareše tančit nešla.

Lucie se minulý rok stala spolu s druhou Českou Vicemiss 2008 Elisavet Charalambidu kmotrou tří žraločích mláďat Ploutvičky, Bublinky a samce Aquíka.
"Přestože to jsou žraloci, jsou spíše roztomilí, než aby se jich člověk bál. Stát se jejich kmotrou, to pro mě byla úžasná nabídka. Já jsem Rak, miluji vodu a jsem ráda, že sem za nimi můžu kdykoli přijít. Je to skvělé," pochvalovala si modelka a svůj úkol být jim dobrou kmotrou bere velmi zodpovědně.
"Když slaví první rok, je určitě důležité, abych tady byla. Já jsem měla narozeniny nedávno, takže jsme se v tom hezky vystřídali," podotkla.

Modelka se také Korzu svěřila, že jednu Brazilskou party již zažila.
"Ne samozřejmě tu pravou brazilskou, protože v Brazílii jsem nikdy nebyla, ale byla podobná této. Akorát se nekonala v bazénu. Atmosféra tady je úplně jiná, nedá se to srovnat," uzavřela Lucie. 

Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.