Lilian Sarah Fischerová:
"Moje svatba bude velký úlet!"

03.06.2009 | Revue

Modelka a choreografka Lilian Sarah Fischerová (24) se považuje za trochu atypického a bláznivého člověka.

Svou svatbu určitě neplánuje v klasickém stylu s dlouhými princeznovskými šaty, kyticí růží a třípatrovým svatebním dortem.

"Moje svatba bude velký úlet. Já nemůžu mít tu klasickou princeznovskou, to v žádném případě ne. To by se ke mně nehodilo. Ale i tak stoprocentně vím, že to bude legrace," svěřuje se Korzu modelka, která už sice o svatbě představy má, ženich jí ale chybí.

"Musím k té svatbě ještě najít toho správného člověka, který do toho se mnou půjde a který ve mně toho blázna bude umět udržet. A hlavně, bude mě milovat se vším všudy," tvrdí Lili.
Modelka už měla několikrát možnost vyzkoušet si různé svatební šaty. Naposled se jí zalíbily jedny na přehlídce Jiřiny Tauchmanové pro sezonu 2009/2010.
"Ty šaty, co jsem měla na sobě, byly úžasné. Potom také nebyly špatné ty, co měla na sobě Renata Langmannová. Jedny z nich bych si určitě na svou svatbu vybrala," míní modelka.

O Lilian je známo, že ani děti ji nejsou cizí. Před dvěma lety chtěla adoptovat malého romského chlapce Sašu, kterého poznala při jednom charitativním projektu v nemocnici. Nakonec to ale nevyšlo. V roce 2004 toho založila občanské sdružení Slunce dětem, pro které se snaží sehnat letos milion korun.
Ke spolupráci přemluvila i další modelky Terezu Zimovou, Hanku Mašlíkovou, Lucii Váchovou či Radku Kocurovou. Společně se svlékly pro nafocení ilustrací ke knize Hříčky. Při té příležitosti se Lilian svěřila, že čím je starší, myslí na svatbu víc a víc.

"Svatbu plánuji a velmi se na ni těším, protože bude skvělá. Teď ještě najít toho pravého," říká s povzdechem. 

Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.