Leoš Mareš o Česko Slovenské SuperStar:
"Budou to nervy, jen na castingu se vypily tuny kávy!"

07.09.2009 | Revue

V pondělí (6. 9.) večer na Nově a Markíze odstartuje Česko Slovenská SuperStar. Po boku slovenské moderátorky Adély Banášové se objeví Leoš Mareš (33).

"Pět neděl jsem měl dovolenou, abych si pořádně odpočinul, než soutěž vypukne," svěřil se Leoš Mareš. "A pak přišla náročná příprava. Vždyť se castingů zúčastnilo více než jedenáct tisíc soutěžících a prý se během nich se podle organizátorů vypilo 3 600 šálků kávy! Nevím, jak to spočítali, ale je to prý tak," směje se moderátor, který v Bratislavě při přípravách pořadu okouzlil tisíce fanynek.

"Nejvíce mě překvapila totálně fantasticky zvládnutá produkce. Přece jen jsem si říkal, jsou to dvě země a dva pracovní týmy, což je komplikovanější všechny předcházející soutěže, které jsem moderoval. Ale bylo to nejlepší, co jsem kdy v přípravě nějakého pořadu zažil," tvrdí s obdivem nejvyhledávanější český moderátor.

Ten uváděl i třetí řadu soutěže Česko hledá Super Star, soutěž X Factor a několik přímých přenosů Českých slavíků.

"Když jsem pak viděl sestřihy castingů, tak to na obrazovce vypadá dvacetkrát lépe než při natáčení, což je úžasné. A když sleduji záběry soutěžících, tak si říkám, jak je možné, že se našly desítky a stovky lidí, kteří ještě v žádné soutěži nebyli, přitom jsou někteří strašně zábavní a někteří i opravdu dobře zpívají. Kde byli dříve? Ale hlavně, že jsou tu teď," dodává Mareš. 

Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.