Langmannová vyráží z Mauritia na Lipno!

07.08.2009 | Revue

Modelka Renata Langmannová (22) má za sebou týdenní dovolenou na Mauritiu, kam odletěla se Zuzkou Jandovou užít si dámskou jízdu.

A znovu do zahraničí už se prý nechystá. Přítele Ondřeje Novotného a jeho devítiletou dceru bere na Lipno.

"Chystám poslední týden v srpnu takovou školu modelek pro začínající holky, které zajímá svět modelingu," svěřila se Renata.

"Když jsem se byla na Lipně kvůli tomu kurzu podívat, úplně mě to tam nadchlo. Proto nechci s přítelem na dovolenou do zahraničí, ale chtěli bychom jet i s jeho dcerou tam," vysvětluje modelka a zároveň jedním dechem dodává další důvody, proč si nejet užívat za hranice.
"S přítelem dost cestujeme a není pro nás důležité ležet na pláži. Chceme prostě vzít kola a udělat si sportovně relaxační pobyt. Hlavně v klidu," řekla.

Na Lipno se Renata znovu vrátí poslední týden v srpnu, kdy jí začne kurz.
"Moc se tam těším, ale jsou s tím spojeny i starosti s organizací. Doufám, že vše proběhne tak, jak má. Holky by měly projít veškerým školením pod dozorem největších odborníků v oboru," tvrdí modelka, která příští týden oslaví 23. narozeniny.

Kurz bude završen módní přehlídkou, na které vystoupí slavné české modelky v čele s Jitkou Kocurovou nebo Zuzanou Jandovou. 

Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.